Oslavy 80. rokov od založenia futbalového klubu v Horných Salibách

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 13:01 • 2 min
Oslavy 80. rokov od založenia futbalového klubu v Horných Salibách

HORNÉ SALIBY - V sobotu 12. júla 2014 sa začali oslavy 80. výročia založenia Futbalového klubu TJ v Horných Salibách v okrese Galanta.

slovakia

left justify in out

Oslava hornosalibského futbalu začala hneď od rána, kedy sa na ihrisku konal sprievodný program v podobe futbalových zápasov rôznych vekových kategórii.

 

Na futbalovom štadióne slávnostným výkopom lopty  prvého zápasu domácej prípravky s prípravkou z Trstíc odštartovali rad športových a spoločenských podujatí. 

 

Futbaloví fanúšikovia mali možnosť vidieť priamo v akcii futbalovú prípravku, dorast, a žiakov. Športové podujatia sprevádzané slovom komentátora  pokračovali zápasmi domácich  družstiev  so žiakmi z Tešedíkova, dorastom a výberom z okresu Galanta. Azda najväčší zážitok mali diváci zo zápasu Young Boys  so starými pánmi z Trstíc a zo zápasu starých pánov Horné Saliby  s reprezentáciou starých pánov Maďarska.

 

Domáci dospelí si užívali športovú atmosféru na trávniku s Kaposszekcső – Csikóstőttős Közös SE. Sprievodnými podujatiami boli vystúpenia  súborov Csemadok-u z regiónu, Lagzi Lajcsiho z Maďarska a  hudobnej skupiny  ZSEB. Nechýbala ani bohatá tombola, občerstvenie a dobrá zábava. Pri tejto príležitosti si prevzali ocenenia za rozvoj hornosalibského futbalu nielen futbalisti, ale aj dlhoroční organizátori futbalu v Horných Salibách. 

 

Vďaka organizátorom predsedovi FK Mgr. Ronaldovi Kontárovi,  podpredsedovi Györgyimu Jakubeczovi a tajomníkovi Petrovi Pappovi,  nielen futbalisti, ale aj fanúšikovia, nadšenci a priatelia tohto športu spoločne oslávili 80. výročie založenia futbalu s presvedčením, že hornosalibský futbal ešte zažije zlaté časy.

 

V horúcich letných mesiacoch dobre padne, keď sa máte aj kde schladiť. Príjemný relax v letných mesiacoch Vám ponúka kúpalisko v Horných Salibách. Pre milovníkov termálneho kúpaliska sú k dispozícii tri bazény: taliansky bazén, bazén pre mládež a detský bazén do 6 rokov. Bazény sú vybavené atrakciami ako napríklad: chrliče, dnový vzduchový gejzír, stenové hydromasáže a vzduchové masážne rošty. V prevádzke je aj nový relaxačný komplex s celoročnou prevádzkou. 


Na zábavu slúži 72 m dlhý tobogan s vlastným dojazdovým bazénom. Milovníci športu môžu využívať tenisový kurt, volejbalové ihrisko a nohejbalové ihrisko. Odpočinok a slnenie je možné na upravenej a udržiavanej areálovej zeleni.

 

Termálne kúpalisko sa nachádza medzi okresnými mestami Galanta a Šaľa. Areál kúpaliska je však v katastrálnom území obce Horné Saliby. Tak neváhajte a navštívte areál plný oddychu a príjemnej atmosféry.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies