Oslávenec Hamšík raftoval, letný odchod z Neapolu definitívne dementoval

NETKY.SK • 27 Júl 2011, 12:53 • 2 min
Oslávenec Hamšík raftoval, letný odchod z Neapolu definitívne dementoval

Oslávenec Hamšík raftoval, letný odchod z Neapolu definitívne dementoval

slovakia

left justify in out

img

Ostrosledovaný slovenský futbalista  Marek Hamšík potvrdil lojalitu k talianskemu klubu SSC Neapol a definitívne dementoval špekulácie o jeho letnom prestupe zo štadióna Svätého Pavla. Reprezentačný stredopoliar, ktorý v stredu oslavuje 24. narodeniny, to uviedol pre talianske média.
      Hamšík pre športový denník La Gazzetta dello Sport dokonca uviedol, že nikdy ani neuvažoval o odchode z klubu spod Vezuvu. Naopak, pred novou sezónou je posadnutý účinkovaním Neapolu v prestížnej Lige majstrov.
      "Nikdy som nemyslel na odchod z Neapola. Milujem tento klub, milujem toto mesto a tunajších ľudí. Byť považovaný za hrdinu Neapola pre mňa veľa znamená. Cítim zodpovednosť voči ľuďom a fanúšikom. Rozhodne nie som ľahostajný voči tomu, čo sa deje okolo mňa," povedal Hamšík pre renomovaný taliansky denník. "Koncentrujem sa na Neapol a teším sa na novú sezónu. Už sa nemôžeme dočkať, keď Ligy majstrov zavíta na štadión Svätého Pavla. Nechcem teraz vôbec uvažovať nad  svojou budúcnosťou na niekoľko rokov dopredu. Ak sa raz ozve nejaký veľký klub, potom budem diskutovať o tom, čo a ako."
      Napriek blížiacej sa náročnej sezóne má však Hamšík so spoluhráčmi aj čas na relax. Dva dni pred svojimi narodeninami spoločne raftovali na divokej rieke Dimara.
      "Nikdy predtým som nesúťažil v raftingu," prezradil na svojej oficiálnej webovej stránke Hamšík. Počiatočne napätie v tvárach futbalistov sa neskôr premenilo na výbuchy smiechu. Slovenský legionár bol lídrom svojho mužstva, ktoré preteky napokon vyhralo. "Bolo to príjemné spresnenie prípravy. Hoci sila vody nebola teraz veľmi silná, bol to veľký zážitok," pokračoval odchovanec banskobystrického futbalu. Tento týždeň začal Neapol s druhou fázou vysokohorského sústredenia. "Dostávame poriadne zabrať. Ale v prípravnom období to tak má byť," uzavrel Hamšík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies