Oslavám padli za obeť viaceré zástavky

NETKY.SK • 1 Január 2014, 14:28 • 2 min
Oslavám padli za obeť viaceré zástavky

BRATISLAVA - Vandali poškodili automaty na lístky, aj niektoré autá dopravného podniku.

slovakia

left justify in out

Vandali počas Silvestrovskej noci napáchali vážne škody na zastávkach mestskej hromadnej dopravy. "Mnohé sklenené výplne sú porozbíjané alebo prasknuté, pričom najviac ich je poškodených na Hrobákovej ulici," uviedla Zuzana Váchová z tlačového oddelenia Dopravného podniku Bratislava. Napriek tomu, že Dopravný podnik Bratislava prijal opatrenia a počas silvestrovskej noci odstavil v centre a v niektorých mestských častiach 40 z 360 automatov na cestovné lístky, niektoré sú aj tak poškodené.

Vandali vyčíňali aj v spojoch verejnej dopravy. V autobusoch MHD napríklad rozbili vetracie okno na autobuse, na električke rozbili bočné okno a spôsobili aj ďalšie poškodenia interiérov spojov. "Tieto škodové udalosti síce boli menšieho rozsahu, no zapríčinili vyradenie spojov z premávky, ktoré sme museli nahradiť záložnými vozidlami, čím vznikli meškania," dodala Váchová. 

Vážnejšiu situáciu mali približne o šiestej ráno na Hlavnej stanici, kde skupina ľudí pod vplyvom alkoholu neprimerane vulgárne a agresívne útočila nielen na vodičov, ale aj prítomné hliadky dispečerov DPB. Dopravný podnik Bratislava vyhodnocuje všetky škodové udalosti, presný rozsah škôd ešte zisťujú. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies