Oslabený Real Madrid vyhral v San Sebastiane tesne 1:0

NETKY.SK • 30 Apríl 2016, 18:06 • 2 min
Oslabený Real Madrid vyhral v San Sebastiane tesne 1:0

MADRID - Futbalisti Realu Madrid v sobotu nezaváhali v boji o španielsky titul. V dueli 36. kola vydreli napriek neúčasti viacerých hráčov základnej zostavy triumf 1:0 na ihrisku Realu Sociedad San Sebastian.

slovakia

left justify in out

Real sa tak dostal priebežne na čelo tabuľky o dva body pred FC Barcelona a Atletico Madrid, má ale na konte o zápas viac.

 

Realu chýbali v San Sebastiane pred budúcotýždňovou odvetou semifinále Ligy majstrov proti Manchestru City (prvý zápas 0:0) pre zdravotné problémy Cristiano Ronaldo s Karimom Benzemom, iba na lavičke sedeli Pepe, či Marcelo. Favorizovaní hostia sa dlho nevedeli cez dôraznú obranu súpera presadiť, o zisku dôležitých troch bodov ale napokon v 80. minúte rozhodol Gareth Bale presnou hlavičkou po centri Lucasa Vázqueza.

 

"Splnili sme svoju úlohu a vyhrali sme. Teraz musíme dúfať, že Barcelona a Atletico zaváhajú. Snažili sme sa od začiatku tlačiť a hoci sme dlho nemali šťastie, napokon sme ukázali charakter," povedal kapitán Realu Sergio Ramos.

 

Primera Division - 36. kolo:

Real Sociedad San Sebastian – Real Madrid 0:1 (0:0)

Gól: 80. Bale

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies