Ošiaľ na internete: Fotka rómskeho dievčatka, ktoré vyhralo bežeckú súťaž v balerínkach, na internete otvorila búrlivú diskusiu

NETKY.SK • 1 September 2018, 19:02 • 2 min
Ošiaľ na internete: Fotka rómskeho dievčatka, ktoré vyhralo bežeckú súťaž v balerínkach, na internete otvorila búrlivú diskusiu

Slovensko na sociálnych sieťach obdivuje v posledných dňoch výkon rómskeho dievčatka Annymárie. Fotka otvorila diskusiu nad zamýšľaním sa, aké talenty na Slovensku možno máme, no nik o nich ani len netuší.

slovakia

left justify in out

Centrum voľného času CVrČek na svojom facebooku zverejnil fotky z podujatia Beh pre zdravie z júna tohto roka. Dievčatku Annemárii sa podarilo podať výborný výkon v balerínkach. 

 

Dobehla do cieľa ako prvá, niektoré dievčatá vraj dokonca predbehla až o jedno kolo. Foto víťazky rozprúdilo na sociálnych sieťach búrlivú diskusiu.

 

Slováci obdivujú výkon malej Annymárie a zamýšľajú sa nad tým, aké talenty na Slovensku máme a nikto sa o nich nezaujíma. Jej fotka tak upozornila na absenciu podpory mladých talentov.

 

Centrum voľného času pomohlo šikovnej bežkyni nájsť sponzora, Patrika Tótha, ktorý jej kúpil bežecké topánky. Centrum tiež vytvorilo možnosť trénovať pod dohľadom skvelého trénera a zlepšovať sa vo výkonoch. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies