Osemtýždňové mačiatko prežilo 30-minútový prací cyklus

NETKY.SK • 19 Máj 2013, 18:41 • 2 min
Osemtýždňové mačiatko prežilo 30-minútový prací cyklus

LARKFIELD - Tvrdí sa, že mačka má deväť životov. Opäť to dokázalo osemtýždňové mačiatko Gollum, ktoré akoby zázrakom prežilo 30-minútový cyklus v práčke. Informovala o tom stránka uk.news.yahoo.com.

slovakia

left justify in out

Tento kuriózny prípad sa stal v meste Larkfield v anglickom grófstve Kent, kde sa korytnačinová mačka Gollum schovala v hromade špinavej bielizne, aby unikla pred ohlušujúcim zvukom vysávača svojej majiteľky Lauren Gavinovej. Tá však medzitým dovysávala a kým sa zviera spamätalo, ocitlo sa spolu s bielizňou v práčke - na pol hodinu.
Po otvorení práčky z nej na podlahu v kuchyni vypadlo bezvládne telíčko mačiatka, ktoré sa bez problémov zmestilo do ľudskej dlane. Zdesená Lauren okamžite utekala k neďalekému veterinárovi, ktorému sa život Gollum podarilo zachrániť. Od smrti ju však delili minúty - mačiatko bolo tak podchladené a malo toľko vody v pľúcach, že trvalo 45 minút, kým sa mu dala namerať teplota.
"Prakticky je taká ako predtým. Hovorili mi, že by nemala poskakovať, ale práve to robila. Som veľmi vďačná veterinárom za záchranu jej života," povedala 22-ročná Lauren.
Gollum sa tak po tejto príhode mohla vrátiť k "bračekovi" Squidgymu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies