VIDEO Osemdesiat dní po operácii Neymar po prvý raz trénoval s loptou

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 08:58 • 2 min
VIDEO Osemdesiat dní po operácii Neymar po prvý raz trénoval s loptou

TERESOPOLIS - Brazílski fanúšikovia sa dočkali, ich futbalový líder Neymar (26) je opäť v tréningovom procese. Obávaný kanonier v utorok absolvoval hodinový špeciálny tréning v Teresopolise, kde sa Brazílčania pripravujú na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Rusku (14. 6. - 15. 7.).

slovakia

left justify in out

Neymar trénoval spoločne s Gabrielom Jesusom a Danilom, dribloval a strieľal z dlhších aj kratších vzdialeností a snažil sa naplno zaťažiť pravú nohu presne 80 dní po operácii fraktúry piatej metatarzálnej kostičky v chodidle. Podľa brazílskych médií zvyšok brazílskeho kádra začne riadne trénovať s loptou až v stredu.

 

Neymar si privodil zranenie 25. februára v zápase francúzskej najvyššej súťaže PSG - Marseille a o šesť dní neskôr ho už operovali v Belo Horizonte. Jeho zápasový návrat je plánovaný na 3. júna v prípravnom stretnutí proti Chorvátom v Londýne. Nasledovať bude ešte jeden prípravný duel s Rakúskom (10. 6.) vo Viedni a presun do Soči, kde si "kanárici" rozložia svoj posledný tréningový tábor bezprostredne pred začiatkom MS 2018.

 

Päťnásobní majstri sveta Brazílčania začnú svoju púť základnou E-skupinou v Rusku 17. júna zápasom v Rostove nad Donom proti Švajčiarom. Nasledovať budú duely proti Kostarike a Srbsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies