Oscarový večer nebude mať kvôli problémom moderátora! Ako si produkcia so situáciou poradí?

NETKY.SK • 14 Január 2019, 12:45 • 2 min
Oscarový večer nebude mať kvôli problémom moderátora! Ako si produkcia so situáciou poradí?

Oscary budú tento rok úplne iné, ostro sledované odovzdávanie cien sa bude musieť zaobísť bez moderátora.

slovakia

left justify in out

Producenti prestížneho galavečera spojeného s odovzdávaním filmových Oscarov sa tento rok poriadne zapotia. Po problémoch s obsadením moderátora významnej udalosti sa totiž museli rozhodnúť pre núdzové riešenie a síce, udalosť prebehne bez svojho tradičného sprievodcu. Ako budú teda Oscary tento rok vyzerať?

 

Moderátormi sa v podstate stanú všetci zúčastnení hostia, ktorí boli poverení odovzdaním ocenenia. Na pódiu sa ich takto vystrieda niekoľko, pričom každý z nich povedie len krátky úsek celého podujatia. Okrem toho čas vyplnia aj špeciálne spracované medailóny a dokrútky, ktoré sa budú premietať. Mimoriadny priestor bude tentokrát venovaný aj filmovej hudbe.

 

Ako vlastne k tejto situácii došlo? Organizátori Oscarov pôvodne s ponukou moderovania oslovili známu Ellen DeGeneres, ktorá sa tejto úlohy už v minulosti zhostila, no tentokrát musela odmietnuť. Následne sa hovorilo o hercovi Kevinovi Hartovi, s ktorým bolo dokonca už všetko dohodnuté, no následne sa na verejnosti začali objavovať kritické ohlasy v súvislosti s jeho kontroverznými názormi z minulosti, preto svoje moderovanie musel nakoniec odrieknuť. A nakoľko už nezostal priestor na oslovenie ďlších kandidátov, dospelo sa k súčasnému rozhodnutiu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t resist a scarf with these pom-poms. #EV1

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen (@theellenshow),

 

 

Podobná situácia sa za 90 rokov odovzdávania Oscarov už stala. Bolo to pred tridsiatimi rokmi, kedy sa produkcia musela zariadiť podobným spôsobom, ako teraz. Veríme, že všetko dopadne podľa plánu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona