VIDEO Oscara za najlepší herecký výkon získava Alexandr Nojok z Metalurgu Doneck

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 20:00 • 2 min
VIDEO Oscara za najlepší herecký výkon získava Alexandr Nojok z Metalurgu Doneck

DONECK – Počas víkendového zápasu ukrajinskej najvyššej súťaže domáceho Metalurgu Doneck proti Karpaty Ľvov boli diváci svedkami hrozivého zranenia a následného zázračného uzdravenia.

slovakia

left justify in out

Záložník domáceho tímu Alexandr Nojok prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč v 64.minúte zápasu a za 11 minút si hneď vyslúžil žltú kartu. Po zákroku súpera padol na trávnik ako podťatý a hádzal sa o zem ako ryba na suchu. Diváci si mohli síce myslieť, že to bol hrozivý faul, avšak za pár sekúnd prišlo na rad zázračné uzdravenie.

 

Samozrejme to bolo až potom, ako sa Nojok najprv nenápadne poobzeral, či rozhodca nepotrestá súperovho hráča. Ten však videl situáciu veľmi dobre a odmenil jeho herecký výkon hodný Oscara žltou kartou.

Celé to síce vyznelo veľmi vtipne, avšak takéto situácie majú odvrátenú tvár. Najsmutnejšie na podobných situáciách je fakt, keď si hráč uvedomí, že rozhodca mu na divadielko neskočil, tak sa jednoducho postaví a pokračuje v hre, akoby sa nič nestalo. Tieto trapné herecké výkony do futbalu nepatria.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona