Oscar De La Hoya kritizuje Mayweathera za pasivitu v súboji s McGregorom

NETKY.SK • 4 September 2017, 13:05 • 2 min
Oscar De La Hoya kritizuje Mayweathera za pasivitu v súboji s McGregorom

Bratislava - Niekdajší profiboxer Oscar De La Hoya nešetril kritikou na adresu Floyda Mayweathera. De La Hoya tvrdí, že podľa bodovacieho lístka jedného z rozhodcov vyhral prvé tri kolá na body Conor McGregor.

slovakia

left justify in out

"V prvých 5 kolách Floyd vôbec nebojoval. Vidieť ho takto bolo dosť divné," uviedol De La Hoya pre MMA Hour. Mayweather po výhre v 10. kole na TKO prezradil svoju taktiku. Povedal, že zo začiatku sa bude iba brániť, aby sa McGregor unavil a potom, keď sa vyšťaví, začne boxovať aj on.  De La Hoya tvrdí, že pokiaľ by McGregor boxoval proti Canelovi Alvarezovi, tak on by sa na začiatku takto s Írom určite nehral, a do druhého kola by určite ukončil zápas.

 

"Canelo má rád knokauty, on nie je ten typ boxera, ktorý by zbytočne naťahoval zápas. Dúfam, že sa nepochopíme zle, každého si vážim kto je dosť statočný na to aby stúpil do ringu alebo oktagonu. A veľmi si vážim aj Mcgregora preto lebo sa pokúsil poraziť Mayweathera. MMA aj box sú prekrásne športy, ale predsa len hovoríme o dvoch rozdielnych odvetviach. Ja osobne by som už nerád videl podobný zápas. Ale Conora som si dosť obľúbil a nevylučujem, že si na jeho nasledujúci zápas kúpim lístok,"  vyhlásil De La Hoya.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona