Oršula sa na dva roky upísal Duisburgu

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 13:31 • 2 min
Oršula sa na dva roky upísal Duisburgu

DUISBURG - Slovenský futbalista Filip Oršula sa dohodol na podmienkach dvojročnej spolupráce s treťoligovým nemeckým klubom MSV Duisburg. Informáciu priniesla internetová stránka "zebier".

slovakia

left justify in out

"Som hrdý, že som sa stal členom MSV a môžem hrať pre jeho fanúšikov," povedal Oršula. Dvadsaťročný útočník, ktorý počas uplynulých týždňov pobudol na testoch v dánskom Viborgu a holandskom Nijmegene, sa v posledných dňoch pripravoval s MSV. Duisburg získal Oršulu zadarmo, keďže mládežnícky reprezentant Slovenska nebol viazaný zmluvou so žiadnym klubom. "Som rád, že vedeniu sa podarilo získať Filipa do tímu," povedal tréner MSV Karsten Baumann a na margo nového hráča v kádri dodal: "Filip je rýchly, robustný a má čuch na góly. V Anglicku sa naučil, ako sa presadiť. Myslím si, že nám môže priniesť veľa radosti."

Reprezentant SR do 21 rokov Oršula bol v minulosti členom akadémie Manchestru City, pôsobil aj v holandskom FC Twente a od minulého leta v anglickom Wigane. V Duisburgu bude nosiť dres s číslom 25. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona