Ornella Muti dostala pokutu: Namiesto vystúpenia v divadle večerala s Putinom

NETKY.SK • 25 Február 2015, 06:50 • 2 min
Ornella Muti dostala pokutu: Namiesto vystúpenia v divadle večerala s Putinom

RÍM - Talianska herečka Ornella Muti, ktorej filmová kariéra bola na vrchole v 80. rokoch minulého storočia, v utorok dostala podmienečný trest odňatia slobody na osem mesiacov a pokutu 600 eur za to, že vynechala divadelné predstavenie kvôli predstieranej chorobe.

slovakia

left justify in out

Pritom sa však zúčastnila večere s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Informovala o tom tlačová agentúra DPA. 

 

Súd v meste Pordenone na severovýchode Talianska uznal 59-ročnú herečku za vinnú z podvodu. Sama priznala, že v decembri 2010 presvedčila lekára, aby jej vydal falošné potvrdenie, že trpí zápalom hrtana, a preto sa nemôže objaviť na javisku vo Verdiho divadle v prístavnom meste Terst.

 

Ornella Muti, ktorá dostala približne 25.000 eur za naplánované vystúpenie v divadle, sa namiesto toho zúčastnila charitatívnej večere v Putinovom rodnom meste Petrohrad. Spoločnosť im robil aj hollywoodsky herec Kevin Costner.

 

Sudkyňa Patrizia Botteriová udelila herečke pokutu 600 eur a trest osem mesiacov za mrežami, ale vyhlásila, že hviezda by sa mohla väzeniu vyhnúť, keby zložila zálohu 30.000 eur na pokrytie škôd spôsobených divadelnej spoločnosti.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies