Originálna výhovorka: Chlapec tvrdil, že je trpaslík

NETKY.SK • 12 Február 2014, 19:25 • 2 min
Originálna výhovorka: Chlapec tvrdil, že je trpaslík

OSLO - Desaťročný nórsky chlapec prišiel s originálnou výhovorkou, keď dnes ráno nabúral auto svojich rodičov do zasneženej priekopy: polícii povedal, že je trpaslík, ktorý si zabudol vziať vodičský preukaz.

slovakia

left justify in out

Chlapec žije neďaleko mesta Dokka, približne 110 kilometrov severne od nórskej metropoly Oslo. Pred 06.00 h SEČ malý Nór naložil svoju 18-mesačnú sestru do auta a smeroval k starým rodičom žijúcim v oblasti Valdres, vzdialenej asi 60 kilometrov, uviedla v správe tlačová agentúra Reuters.
      

Chlapec prešiel autom vyše desaťkilometrovú vzdialenosť, potom zrazu náhle zišiel z cesty do priekopy. Našiel ho vodič snehového pluhu a zalarmoval políciu.
      

"Rodičia sa zobudili a zistili, že deti zmizli a niekto zdúchol s ich autom. Boli poriadne rozrušení, ako si iste viete predstaviť," povedal hovorca policajného okresu Vest Oppland.
      

"Chlapec povedal vodičovi snehového pluhu, že je trpaslík a že si doma zabudol vodičský preukaz," opísal ďalej situáciu policajný hovorca.
      

Polícia oznámila, že neboli vznesené žiadne obvinenia a prípad je uzavretý.
     

"Rozprávali sme sa s rodičmi a som si úplne istý, že v budúcnosti budú dávať veľmi dobrý pozor na obe deti aj na kľúče od auta," dodal hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies