Organizátorom VC Indie by nevadila zmena dátumu

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 06:44 • 2 min
Organizátorom VC Indie by nevadila zmena dátumu

NAÍ DILLÍ - Organizátori Veľkej ceny Indie v rámci motoristického seriálu majstrovstiev sveta F1 sú otvorení možnej zmene dátumu v budúcoročnom kalendári.

slovakia

left justify in out

Do pozoru ich postavil výrok šéfa F1 Bernieho Ecclestona, ktorý počas víkendu na Hungaroringu v dôvernom kruhu tímových riaditeľov vyslovil pochybnosti o zotrvaní pretekov spolu s VC Kórejskej republiky.

"Nie sme v spojení s manažmentom F1 ohľadom tejto záležitosti. Naša dohoda o pretekoch F1 na medzinárodnom okruhu Buddha platí do roku 2015. Sme odhodlaní ju naplniť," reagovali prekvapení zástupcovia spoločnosti Jaypee Sports International. Podľa šéfa ich výkonného výboru Sameera Gaura je termín na prelome mesiacov október - november ideálny, vzhľadom na "vhodné počasie a slávnostný záver sezóny". V roku 2013 sa VC Indie uskutoční 27. októbra. 

V prípade vynechania VC Indie z budúcoročného itinerára MS by sa mohli preteky uskutočniť aj v roku 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona