Organizátori už prezradili meno druhého headlinera zimnej edície Uprisingu

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:11 • 2 min
Organizátori už prezradili meno druhého headlinera zimnej edície Uprisingu

BRATISLAVA - Na šiestom ročníku festivalu Uprising Winter Edition, ktorý sa uskutoční 20. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon, sa ako druhý headliner predstaví jamajský spevák Anthony B. Tridsaťdeväťročný interpret pritom tento rok vystúpil tiež na letnom Uprisingu a na tomto podujatí zaspieval už aj v roku 2012.

slovakia

left justify in out

V Ateliéri Babylon predstaví okrem starších hitov aj skladby z nového albumu Tears Of Luv, ktorý vyjde v piatok 16. októbra. Na Uprising Winter Edition vystúpi tiež jamajská speváčka Tanya Stephens. Mená ďalších vystupujúcich oznámia organizátori neskôr. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.


Anthony B, vlastným menom Keith Blair, je rodákom z Clark’s Town a hudobnú kariéru začínal ako dídžej v lokálnom soundsystéme Shaggy Hi-Power. Jeho tvorbu najviac inšpirovali legendy Peter Tosh a Bob Marley. Anthony B debutoval v roku 1996 albumom Predator And Prey a v súčasnosti jeho diskografia obsahuje viac ako 50 nahrávok, z toho 28 sólových štúdioviek. Tou zatiaľ poslednou je album Tribute To Legends (2013). Medzi jeho najznámejšie skladby patria World A Music, Police, Good Life, Raid The Barn, More Love, Fire Pon Rome, Damage alebo Bad From Long Time.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies