Organizátori Szigetu zverejnili aftermovie s ukážkami a atmosférou festivalu

NETKY.SK • 19 November 2015, 11:00 • 2 min
Organizátori Szigetu zverejnili aftermovie s ukážkami a atmosférou festivalu

BUDAPEŚŤ - Organizátori maďarského festivalu Sziget zverejnili aftermovie z ostatného ročníka. Novinka trvá takmer deväť minút a zachytáva atmosféru podujatia, návštevníkov a návštevníčky a tiež interpretov, ktorí vystúpili od 10. do 17. augusta v Budapešti.

slovakia

left justify in out

Vo videu sa ukázali napríklad Ella Eyre, Ellie Goulding, Avicii alebo Robbie Williams. V závere taktiež uviedli pochvalné vyhlásenia niektorých účinkujúcich na adresu festivalu. O réžiu novinky sa postaral Peter Pallag.


Predpredaj vstupeniek na 24. ročník podujatia, ktorý sa uskutoční od 10. do 17. augusta 2016, sa začne 24. novembra. Organizátori pripravili pre tých, ktorí si kúpia permanentku počas prvých 24 hodín predpredaja, špeciálne darčeky ako tričko, plagát alebo pozvánku na súkromnú festivalovú párty. Viac informácií je dostupných na webstránke www.szigetfestival.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies