Organizátori Rely Dakar bojujú s počasím, skrátili aj utorkovú tretiu etapu

NETKY.SK • 5 Január 2016, 11:16 • 2 min
Organizátori Rely Dakar bojujú s počasím, skrátili aj utorkovú tretiu etapu

TERMAS DE RÍO HONDO - Počasie v Argentíne stále nepraje súťažiacim na Rely Dakar, organizátori na pondelkovej nočnej porade rozhodli o skrátení utorkovej 3. etapy z Termas de Río Hondo do San Salvador de Jujuy.

slovakia

left justify in out

Jazdi a posádky namiesto pôvodných 664 km vrátane spojovacích úsekov prejdú len 626 km. Meraný úsek bude mať dĺžku 190 km, podľa plánov sa malo ísť až 314 km. Zvyšok - teda 436 km - tvoria prejazdné pasáže, v ktorých sa nemeria čas.

 

"Tentoraz sa súťažiaci vyberú do viac technických a kamenistých oblastí," objasnil športový riaditeľ Dakaru Marc Coma. Organizátori Rely Dakar pre nepriazeň počasia skrátili aj pondelkovú 2. etapu, v ktorej slovenskí motocyklisti Štefan Svitko a Ivan Jakeš obsadili piate, resp. dvanáste miesto, nedeľňajšiu úvodnú úplne zrušili. Informoval portál motorsport.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies