Organizátori Pohody oznámili prvých štyroch interpretov

NETKY.SK • 27 Október 2014, 11:23 • 2 min
Organizátori Pohody oznámili prvých štyroch interpretov

BRATISLAVA - Organizátori festivalu Bažant Pohoda oznámili mená prvých štyroch interpretov, ktorí sa predstavia na 19. ročníku podujatia.

slovakia

left justify in out

Ten sa uskutoční 9. až 11. júla 2015 na letisku v Trenčíne. Na festivale vystúpia formácie Dyse z Nemecka, Erotic Market z Francúzska, Vlasta Popić z Chorvátska a Repetitor zo Srbska, ktoré organizátori objavili na rôznych showcaseových festivaloch. "Dyse boli najlepšou kapelou, ktorú som videl na Reeperbahne v Hamburgu, ich koncertná smršť ma doslova ovalila. Skupina Vlasta Popić nás zaujala na festivale Waves Bratislava, fantastických Erotic Market sme objavili na festivale MaMa v Paríži a Repetitor na holandskom Eurosonicu,“ uviedol riaditeľ festivalu Michal Kaščák.

 

Nemeckú noise-rockovú kapelu Dyse tvoria gitarista Andrej Dietrich a bubeník Jarii van Gohl, ktorí vydali svoj eponymný debutový album v roku 2007. Po ňom nasledovali štúdiovky Lieder sind Brueder der Revolution (2009) a Das Nation (2014). Členmi francúzskeho projektu Erotic Market sú Marine Pellegrini, ktorá inklinuje k soulu a hip-hopu, a Lucas Garnier, ktorý preferuje noise rock. Formácia má na konte zatiaľ debutový album Blahblahrians (2014). Trojčlenná chorvátska skupina Vlasta Popić kombinuje vo svojej tvorbe punk, noise rock, alternatívu a indies a podobnú hudbu produkuje aj srbské trio Repetitor, ktoré malo pôvodne na Pohode vystúpiť už tento rok. Pre zlomený členok basgitaristky Any-Marije však napokon do Trenčína nepricestovali. 

 

Na 19. ročník Pohody sa predalo už takmer 7000 permanentiek, takže z limitovanej edície za 79 eur zostáva už len 300 kusov. V predaji sú nielen permanentky, ale aj vstupenky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S či lístky na parkovanie pre osobné automobily aj karavany. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies