Organizátori Pohody ohlásili ďalších interpretov

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 11:27 • 2 min
Organizátori Pohody ohlásili ďalších interpretov

BRATISLAVA - Organizátori 19. ročníka multižánrového festivalu Bažant Pohoda zverejnili mená ďalších potvrdených interpretov. Do programu najnovšie pribudol projekt islandského hudobníka Einara Örna s názvom Ghostigital. Fanúšikovia a fanúšičky sa okrem toho môžu tešiť aj na mená ako Koven, Irie Révoltés, Dakh Daughters, Beardyman, Acollective či Damian Lazarus & The Ancient Moons.

slovakia

left justify in out

Účasť na festivale, ktorý sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne, už skôr potvrdili aj Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Eagles of Death Metal, Tom Vek, Tiken Jah Fakoly, Ibeyi, Les Ambassadeurs, Of Montreal, Turbowolf, Heymoonshaker, Kate Tempest, Omar Souleyman, Too Many Zooz, RL Grime, Dyse, Fat White Family, Hybrid Minds, Fufanu, Kuenta i Tambu, Darkstar, Off!, Mourn, Monikino Kino, Erotic Market, Bo Ningen, Pearls Negras, Anton Maskeliade, Vlasta Popić a Repetitor.

 

Posledná menovaná zostava sa predstaví aj v rámci klubových koncertov, ktoré sa pod hlavičkou Pohody budú konať 31. marca v Brezne, 1. apríla v Banskej Bystrici a o deň neskôr v Brne. Program ponúkne aj premietanie filmu Pohoda 2014, diskusie s režisérkou Petrou Všelichovou a zakladateľom festivalu Michalom Kaščákom, vystúpi tiež DJ Drappenmadchenfeller.

 

Zástupcovia podujatia tiež nedávno ohlásili, že 28. marca spustia akciu na vstupenky ku Dňu učiteľov. Držitelia kariet ITIC, ISIC a EURO<26 si budú môcť zakúpiť vstupenky na Bažant Pohodu 2015 so zľavou desať eur. V predaji je celkovo 222 lístkov za zvýhodnenú cenu 79 eur. Tie si možno zaobstarať len prostredníctvom služby Hometicket. Zľava sa prejaví po zadaní čísla platného preukazu, pričom na jeden preukaz je možné zakúpiť maximálne dve vstupenky. Akcia platí do 5. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona