Organizátori OH 2016 začali s predajom vstupeniek

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 13:59 • 2 min
Organizátori OH 2016 začali s predajom vstupeniek

RIO DE JANEIRO - Usporiadatelia olympijských hier 2016 v Riu de Janeiro začali s prvou fázou predaja vstupeniek. Do predaja sa dostane celkovo 7,5 milióna lístkov, z nich je 70 percent určených pre obyvateľov Brazílie.

slovakia

left justify in out

Predpredaj bude pre Brazílčanov formou registrácie a následného žrebovania v prípade veľkého počtu záujemcov. Počas nasledujúceho mesiaca sa môžu fanúšikovia zaregistrovať a vybrať si, aké odvetvie športu a konkrétnu disciplínu chcú navštíviť. V júni sa z nich vyžrebujú majitelia vstupeniek. Len tí, ktorí sa zaregistrovali do prvého kola, budú môcť poslať prihlášku aj do ďalšieho žrebovania. Mimo Brazílie predávajú lístky cez autorizovaných predajcov, ktorých schválili národné olympijské výbory. 

 

V Riu sa predávajú lístky od 11,5 eura, väčšina z nich bude do 20 eur. Najdrahšie vstupenky sú už tradične na otvárací ceremoniál, kde budú cenové relácie končiť na 1331 dolároch. Za miesto v hľadisku počas finále šprintu mužov musí záujemca zaplatiť do 347 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies