Organizátori festivalu Pohoda zverejnili line-up podujatia

NETKY.SK • 18 Jún 2015, 11:38 • 2 min
Organizátori festivalu Pohoda zverejnili line-up podujatia

BRATISLAVA - Organizátori multižánrového festivalu Bažant Pohoda zverejnili line-up 19. ročníka podujatia, ktorý sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne. Záujemcovia a záujemkyne nájdu detailný program na oficiálnej stránke festivalu. Novinkou aktuálneho ročníka je, že organizátori predĺžili sety hudobníkov hrajúcich medzi 20:00 až 23:00 zo 60 minút na 75 až 90.

slovakia

left justify in out

V otvárací deň Bažant Pohody vystúpia napríklad Para, Monikino Kino, Bez ladu a skladu alebo Tricot. O 23:00 sa na hlavnom Bažant Stagei predstaví Manu Chao La Ventura, ktorý bude hrať do jednej hodiny v noci. Na druhý deň na Pohode zahrajú napríklad Swingless Jazz Ensemble, Gonsofus, Billy Barman, Genius Locci, Fallgrapp, Tom Vek, Pins, Midi Lidi, Erotic Market, Eagles of Death Metal, Pearls Negras, Charlotte OC či Kate Tempest. O dvadsiatej hodine bude Bažant Stage patriť formácii FFS (Franz Ferdinand & Sparks). V rovnakom čase sa na Budiš Stagei predstavia Vec & Škrupo + band a na Európa Stagei to bude formácia Komara. O 23:00 vystúpi na hlavnom pódiu Die Antwoord. Návštevníci a návštevníčky sa v piatkovú noc môžu tešiť aj na vystúpenia kapiel Einstürzende Neubauten alebo OFF! a tiež producenta Hudsona Mohawka a dídžeja A-Traka.

 

V sobotu bude Pohoda pokračovať koncertmi Sendreiovcov, formácií Chiki Liki tu-a, Puding Pani Elvisovej, Bilderbuch, Lola Marsh, Darkstar, Repetitor, Of Montreal alebo Vlastu Popića či dua Ibeyi. O 20:00 na hlavnom pódiu vystúpi Björk. Na Budiš Stagei to bude kapela Fat White Family a na Európa Stagei sa predstaví projekt Seward. Okrem toho počas sobotnej noci zahrajú aj Korben Dallas Symphony, Young Fathers, Irie Révoltés, Les Ambassadeurs, Turbowolf, CocoRosie či Roni Size Reprazent.


Okrem toho organizátori oznámili, že aj tento rok vypravia špeciálne festivalové rýchliky. Vlak z Košíc vyštartuje vo štvrtok 9. júla 2015 o 9:05 a z Bratislavy v ten istý deň o 12:26. Spiatočné vlaky majú odchod z Trenčína naplánovaný v nedeľu o 11:00 pre smer Bratislava a 12:05 pre smer Košice. V čase príchodov a odchodov špeciálnych vlakov organizátori posilnia kyvadlovú dopravu zo stanice na letisko. Festivalový vláčik budú môcť využiť aj návštevníci, ktorí využili iný spôsob dopravy. Jeho zmenšená verzia bude premávať aj na trenčianskom letisku. Cestovné lístky sú v predaji oddnes v sieti Ticketportal. Väčšie skupiny si môžu zabezpečiť aj vlastnú autobusovú dopravu, ktorej výhodou je, že autobus organizátori pustia až k bráne areálu a v nedeľu po skončení festivalu rovno pred hlavný Bažant stage.
Permanentky na festival sa v súčasnosti predávajú po 99 eur. V prípade, že sa festival v predstihu nevypredá, budú vstupenky na mieste predávať za 119 eur. Okrem klasických permanentiek sú v predpredaji aj lístky na parkovanie, parkovanie karavanov i zľavnené vstupenky pre držiteľov preukazu ZŤP/ZŤP-S či dvojlístok pre držiteľa preukazu ZŤP-S a jeho sprievodcu. Kapacita festivalu je znova 30-tisíc ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona