Organizátori festivalu Pohoda pripravili klubové koncerty

NETKY.SK • 21 Marec 2015, 16:34 • 2 min
Organizátori festivalu Pohoda pripravili klubové koncerty

BRATISLAVA - Organizátori slovenského festivalu Bažant Pohoda pripravili pre fanúšikov a fanúšičky klubové koncerty. Tie sa uskutočnia 31. marca v Brezne, 1. apríla v Banskej Bystrici a o deň neskôr v Brne.

slovakia

left justify in out

Program ponúkne premietanie filmu Pohoda 2014, diskusie s režisérkou Petrou Všelichovou a zakladateľom festivalu Michalom Kaščákom. Predstavia sa aj kapela Repetitor a DJ Drappenmadchenfeller. V kluboch bude aj Pohoda Shop, v ktorom si ľudia budú môcť kúpiť rôzny tovar spojený s podujatím. Ku každej zakúpenej vstupenke na festival dostane kupujúci aj tričko.
Zástupcovia podujatia spustia 28. marca akciu ku Dňu učiteľov. Držitelia kariet ITIC, ISIC a EURO<26 si budú môcť zakúpiť vstupenku na Bažant Pohodu 2015 so zľavou 10 eur.


Už 19. ročník multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne. Medzi potvrdených účinkujúcich patria napríklad Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Einstürzende Neubauten, A-Trak, Roni Size Reprazent, CocoRosie, Kaytranada a množstvo ďalších.

Termíny klubových koncertov:
31. marec - Brezno, Bombura
1. apríl - Banská Bystrica, Záhrada
2. apríl - Brno, Kabinet Múz

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona