Na Cibula Feste vystúpi aj svetová legenda 90. rokov

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 19:20 • 2 min
Na Cibula Feste vystúpi aj svetová legenda 90. rokov

BRATISLAVA - Organizátori Cibula Festu, ktorý sa bude konať od 20. do 22. júla na letisku v Holíči, predstavili program deviateho ročníka.

slovakia

left justify in out

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na interpretov ako Horkýže Slíže, Xindl X, Iné Kafe, Walda Gang, Jelen, Chiki liki tu-a, Dymytry, Lenny alebo Fuera Fondo. Účasť už potvrdila aj nemecká tanečná skupina Captain Jack, ktorá má na konte hity ako Captain Jack, Drill Instructor, Soldier, Soldier alebo Iko Iko.

 

 

"Máme pripravené ešte veľké mená slovenskej, českej a dokonca aj ďalšieho zástupcu svetovej hudobnej scény, ktoré prezradíme postupom času na našich stránkach, sociálnych sieťach a v médiách," dodal organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Festival ponúkne aj Cool arénu, kde sa v rámci projektu Onion Magic Story v prvý deň predstavia zástupcovia elektronickej scény, ako napríklad DJ EKG. Druhý deň bude patriť hip-hopu, a to konkrétne formácii ATMO music alebo rapperke Sharkass. Záverečný deň v Cool aréne spríjemnia zástupcovia reggae - Švihadlo, Medial Banana, Ting, Rida Radar alebo N3O akustika.

Na podujatí bude aj Moto Zóna s Rock stageom, oficiálnym medzinárodným motozrazom a projektom World tribute show, v rámci ktorého vystúpia revivalové kapely hrajúce tvorbu skupín ako U2, Queen, AC/DC, Kiss, Korn, Iron Maiden, Rammstein a ďalších. Na Cibula Feste pribudne aj pódium s názvom Musicmap TV s českým projektom Skutečná Liga.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona