Organizačný výbor MS v hokeji dnes odovzdal kľúč od štadióna

NETKY.SK • 23 Máj 2011, 07:20 • 2 min
Organizačný výbor MS v hokeji dnes odovzdal kľúč od štadióna

Organizačný výbor MS v hokeji dnes odovzdal kľúč od štadióna

slovakia

left justify in out

img

Organizačný výbor Majstrovstiev sveta v hokeji dnes do rúk primátora Bratislavy Milana Ftáčnika symbolicky odovzdal kľúč od vynoveného Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Pre TASR to uviedol riaditeľ Správy telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy (STARZ) Jozef Chynoranský.
      Ftáčnik následne odovzdal kľúč STARZ-u, ktorý bude štadión spravovať. Pri tejto príležitosti bol dnes na štadióne Deň otvorených dverí. "Vrámci tohto dňa si bratislavčania, ako aj širová verejnosť mali možnosť pozrieť útroby štadióna, mali možnosť nahliadnuť do šatní hráčov. Mali možnosť pozrieť si hľadisko, ľadovú plochu, sieň slávy a zo siene slávy mali výhľad aj na tréningové plochy," povedal. Na štadióne vystúpili mladí krasokorčuliari, mladí hokejisti domáceho klubu HC Slovan predviedli divákom simulovaný zápas.
      "Po oficiálnom odovzdaní mala verejnosť možnosť zakorčuľovať si na ľadovej ploche. Koncom mája ľadovú plochu už rozpúšťame, 28. mája vystúpi posledná šou na ľade a potom už nasledujú podujatia ako freestyle motokros, majstrovstvá sveta v hokejbale, 29. júna vystúpi Sting so symfonickým orchestrom," dodal Chynoranský.
      V lete začne STARZ pripravovať naľadňovanie plochy, keďže sa tu bude konať hokejový kemp. "Koncom júla idú na ľad hokejisti HC Slovan vrámci letnej prípravy. Záujem majú aj krasokorčuliari. A keď verejnosť opustí brány letných kúpalísk, v jesenných mesiacoch sprístupníme tréningovú ľadovú plochu na korčuľovanie aj pre verejnosť," povedal riaditeľ STARZ-u.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies