Organizácia XFN vyplatila dlhy fanúšikom za neuskutočnený galavečer v pražskej O2 aréne

NETKY.SK • 11 December 2019, 09:50 • 2 min
Organizácia XFN vyplatila dlhy fanúšikom za neuskutočnený galavečer v pražskej O2 aréne

BRATISLAVA - Fanúšikovia bojových športov sa nemusia obávať neuskutočnenia sa sobotňajšieho galavečera Double Red Fight Night organizácie XFN.

slovakia

left justify in out

Informáciu avizovalo vedenie spoločnosti Double Red, ktorá pred pár mesiacmi odkúpila 100-percentný podiel a prevzala kontrolu nad organizáciou. 
      

Zrušenie galavečera sa už opakovať nebude
     

Diváci sa tak podľa vyjadrení spoločnosti nemusia obávať opakovania situácie z júna tohto roka, kedy spoločnosť v krátkej dobe pred už promovaným podujatím v pražskej O2 aréne galavečer napokon zrušila. Následne čelila tlaku zo strany priaznivcov, ktorí sa domáhali vrátenia peňazí za zakúpené lístky. "Na riešení vrátenia peňazí za zrušené podujatie v O2 aréne sa pracuje," uviedol vtedy na svojom facebookovom profile promotér XFN Petr Kareš. 
      
Fanúšikom sa peniaze vrátili
     

Ten svoj sľub aj dodržal. Najskôr sa financie z podujatia vrátili ľudom, ktorí si lístky zakúpili prostredníctvom webu xfnevent.com. Problém ohľadom vrátenia financií za zvyšné lístky však nastal v komunikácii so spoločnosťou TicketPortal, ktorá ich distribuovala ďalšej časti priaznivcov. Podľa vyjadrení majiteľa spoločnosti Double Red Marcela Koleničku je zažehnaný aj tento problém. "V tejto chvíli už by mali mať naspäť peniaze všetci ľudia, ktorí si lístky na XFN 18 v predstihu zakúpili. Ak sa niekomu peniaze nevrátili, je za tým nejaký technický problém," dodal Kolenička. 
      

Eurovia uvidí súboj Piráta proti Karešovi
     

Už v sobotu 14. decembra proti sebe nastúpia v hlavnom súboji večera v bratislavskej Eurovia aréne (starý názov Pasienky) "kráľ Bratislavy" v zmiešaných bojových umeniach (MMA) Samuel "Pirát" Krištofič práve proti promotérovi Petrovi Karešovi. Bojovať sa však nebude podľa pravidiel MMA, ale barmského boxu. Tento šport je všeobecne považovaný za jednu z vôbec najtvrdších foriem bojových športov. Zápasí sa bez rukavíc a povolené sú okrem štandartných úderov aj "hlavičky". Zápas je vypísaný na 5 kôl po 3 minúty, no vyhrať ho môže len ten, kto svojho protivníka ukončí pred časovým limitom. V opačnom prípade končí duel remízou. 

Karta ponúka okrem zápasu v barmskom boxe a MMA aj súboje K-1
     

Okrem hlavného zápasu sa na karte predstaví aj niekoľko talentovaných a nádejných bojovníkov. V hlavnom predzápase večera, vypísanom podľa pravidiel MMA dostane priestor rodák z Gabčíkova Krisztian Simon, ktorý počas svojej kariéry dosiahol 7 výhier (4 pred časovým limitom) a jedinú prehru. Jeho súperom bude tvrdý Rus Arbi Mezhidov s rekordom 12 výhier a 3 prehry. Tú poslednú utŕžil minulý rok proti Ľudovítovi "Lájošovi" Kleinovi, ktorý má podľa dostupných informácii našliapnuté do prestížnej UFC. Mezhidov aj napriek nesporným kvalitám súpera prehral až na body. Na karte sa predstaví tiež známy zápasník Roland Čambal či Peter Križanovič. Podujatie prinesie okrem súbojov v MMA aj 4 zápasy vypísané podľa pravidiel K-1, v ktorých sa predstavia Václav Sivák, Michaela Kerlehová či Michal Košík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona