Organizácia UFC vyradila Marka Hunta z ´fight card UFC 121´

NETKY.SK • 20 Október 2017, 15:10 • 2 min
Organizácia UFC vyradila Marka Hunta z ´fight card UFC 121´

BRATISLAVA - Pred pár dňami oznámilo vedenie UFC, že po lekárskom vyšetrení sťahujú Marka Hunta z fight cardu UFC 121, ktorý sa mal uskutočniť v Sydney. Vedenie UFC poslalo Hunta na vyšetrenia po tom, ako sa sťažoval na svoj zdravotný stav.

slovakia

left justify in out

"Moje telo je úplne na šrot, ale myseľ mám stále na mieste. Ale stáva sa, že veľakrát nespím dobre. Mohol si počuť, že sem tam napuchnem, a prešmykuje mi jazyk keď rozprávam. Moja pamäť už tiež nie je tá čo bývala. To čo bolo pred rokmi si pamätám, ale stáva sa, že zabúdam na to čo bolo včera."

 

No napriek týmto slovám Hunt absolvoval všetky vyšetrenia na výbornú. Po vyšetreniach reagoval na svojom Instagrame týmito slovami: "Som sklamaný, že ma stiahli z fight cardu. Pred dvoma dňami som bol na lekárskych vyšetreniach a všetko bolo v poriadku. Na prípravu som minul 100 000 dolárov. Podľa všetkého UFC a Dana White čakali iba na príležitosť kvôli tomu, že som ich zažaloval. Takto sa mi chcú pomstiť. Rozhovor v ktorom som hovoril o svojom zdravotnom stave bol úplne vyvrátený z kontextu, napuchnem vtedy keď pijem viacej vody a aj reč mám v poriadku. Je to zlé. Dana vždy si ma nenávidel."

 

K situácií sa vyjadril Huntov manažér: "Vedenie UFC začalo mať obavy o zdravotný stav Marka, hlavne kvôli už spomínanému rozhovoru. Dohodli sme sa v tom, že absolvuje výcvik u najlepšieho neurológa v Austrálii. Vyšetrenia sa pred dvoma dňami zúčastnil a všetko bolo v najväčšom poriadku."

 

Hunt je v spore s UFC kvôli zápasu s Lesnarom. Tvrdí, že UFC vedelo o tom, že Lesnar užíval nedovolené látky a predsa ho pustili zápasiť. Pred pár dňami sa objavila správa o jeho ďalšom zápase, súperom bude už spomínaný Khalil Rountree Jr. Ide o 27 ročného zápasníka so skóre 6 výhier a 2 prehry. Vo svojich posledných dvoch zápasoch zvíťazil na KO v prvých kolách.

 

Pre Sakiho je MMA ešte v podstate novinkou, aj podľa jeho slov sa musí ešte veľa učiť a rozvíjať svoj štýl. Podľa kritikov je jeho najslabšou stránkou kondička, bude na nej určite musieť zapracovať aby to náhodou Rountree nevyužil. Saki je ale svojich slabostí vedomí a robí preto všetko aby sa ich zbavil. Odsťahoval sa preto do USA aby mohol trénovať s najlepšími, momentálne trénuje pod vedením Selmana Berisha.

 

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť, v oktagone sa stretnú dvaja ozajstní bombardéri ktorí sa budú snažiť ukončiť zápas čo najskôr a to s obrovskými bombami.

Ich zápas teda uvidíme na UFC 219, 30. decembra v Las Vegas-T mobil Aréne. Hlavný zápas večera ešte ani nie je známy, vedenie UFC si dá určite záležať aby koniec roka zakončila vo veľkom štýle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona