VIDEO+ FOTO: Organizácia Titan Fight Night má nového šampióna!

NETKY.SK • 22 November 2017, 19:24 • 2 min
VIDEO+ FOTO: Organizácia Titan Fight Night má nového šampióna!

PARTIZÁNSKE - Organizácia Titan Fight Night má nového šampióna do 70 kg. Stal sa ním Vojto Barborík, ktorý vo finále porazil veľmi šikovného poľského bojovníka Łukasza Szecówka.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vojto porazil Łukasza na submission - arm triangel v 1:21 v 1 kole. Barborík tak získal ako prvý v histórii titul Titan Fight Night v kategórii do 70 kg. Barborík je veľmi skúsený zápasník a nebolo jednoduché mu nájsť súpera. Marek Herda ako promotér, prostredníctvom promotérskej skupiny topfighterspromo.com. hľadal nielen na Slovensku a v Česku, ale i neďalekom Maďarsku a Poľsku. Nakoniec sa dohodol šikovný polský majster v K1 a amatérsky majster MMA Łukasz Szecówka.

 

Samotný duel bol viacmenej v réžii Vojta Barboríka, ktorý sa pripravoval v Thajsku. Všetci očakávali, že Barborík prenesie svoj boj na zem, čo sa mu i podarilo. Sekundovalo mu v ňom početná jeho fanúšikovská základňa a vypredaná hala v Partizánskom. Už po pár sekundách Barborík postupne "obmotával" svojho súpera, až prišlo submisson, vzdanie sa súpera, keď Barborík, ako sme už spomínali, nasadil arm triangel. Łukasz Szecówka síce zaujímavo vzdoroval, ale nakoniec musel vzdať tento súboj.

 

Diváci očakávali dlhší duel, ale Barborík vynikajúcim výkonom zaslúžene zvíťazil a stal sa prvým šampiónom Titan Fight Night.  

 

Ďaľšie podujatie môžu diváci zažiť v Snine. Organizácia TFN sa do Sniny nesmierne teší, keďže úpolové športy tam majú tradíciu a diváci sú fantastickí.

 

Netky.sk boli partnerom tohto podujatia. Viac si môžete pozrieť vo videu.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies