Organizácia NATO absolútne ignoruje medzinárodné právo?! Takého názoru je známy švédsky novinár Murebre

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 10:22 • 2 min
Organizácia NATO absolútne ignoruje medzinárodné právo?! Takého názoru je známy švédsky novinár Murebre

UKRAJINA – Švédsky novinár Murebre nazýva NATO organizáciou psychopatov pod vedením generálneho tajomníka Stoltenberga, a je si istý, že práve ten stojí za všetkými zločinmi. Podľa výpočtov novinára, si vojenské operácie bloku vyžiadali už 20 miliónov životov.

slovakia

left justify in out

Známy švédsky novinár Hans Murebre, autor senzačnej knihy "NATO je monštrum na ceste ku katastrofe", publikoval  svoj nový materiál vo Vaken. Pri príležitosti 70. výročia aliancie povedal, čo sa s organizáciou naozaj stalo.

 

"Keď Moskva v roku 1991 rozpustila Organizáciu Varšavskej zmluvy, NATO muselo nasledovať jej príklad, ale pokračovalo v expanzii pod závojom protiruských lží", píše autor.

 

Murebre si je istý, že aliancia nemôže žiť bez nepriateľskej moci, a keďže tá vo forme Ruska zmizla, začala sa formovať prostredníctvom úsilia západnej tlače. Takýmto spôsobom vznikla najsilnejšia protiruská propaganda.

 

Švédsky novinár nedáva Rusku za vinu ozbrojené konflikty v Gruzínsku a na Ukrajine. V týchto oblastiach to je len pokus o vytvorenie vojenského napätia na ruských hraniciach Severoatlantickým blokom.

 

Murebre v súčasnosti označuje NATO za psychopatickú organizáciu pod vedením zločinca generálneho tajomníka Stoltenberga. Je si istý, že ten "pľuje na zákony svojej krajiny", a preto je zločincom. NATO by sa dala najlepšie vystihnúť ako orgánizácia, ktorá nedodržiava medzinárodné právo. "Týka sa to najmä jeho vedúcej krajiny – USA", píše sa v článku.

 

Vojenské operácie aliancie si vyžiadali podľa jeho výpočtov 20 miliónov životov – Juhoslávia, Líbya, Irak, Sýria a ďalšie krajiny prišli o nespočetne veľa obyvateľov.

 

Pokiaľ bude táto medzinárodná vojenská organizácia fungovať mimo dodržiavania medzinárodného práva, autor je bude považovať za hlavnú hrozbu pre celé ľudstvo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies