Organizácia ministerstva chce cloud za vyše 16 miliónov eur

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 13:39 • 2 min
Organizácia ministerstva chce cloud za vyše 16 miliónov eur

BRATISLAVA - Centrum vedecko-technických informácií SR vyhlásilo verejné obstarávanie na vybudovanie vedeckého cloudu, čiže miesta na internete, kde môžu používatelia ukladať svoje informácie alebo využívať online programy.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH je 16 930 025 eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré zverejnil Vestník verejného obstarávania. Organizácia ministerstva školstva chce vytvoriť cloudovú virtuálnu infraštruktúru pre poskytovanie softvérových produktov. V rámci projektu budú mať používatelia prístup do privátneho cloudového centra, kde budú môcť ukladať dokumenty s možnosťou tímovej spolupráce. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je do 26. augusta. Zákazku budú financovať aj z fondov Európskej únie v rámci operačného programu Výskum a inovácie.

 

Centrum vedecko-technických informácií SR je ako priamo riadená organizácia ministerstva školstva národným informačným centrom pre vedu, techniku, inovácie a vzdelávanie. Koordinuje činnosť a zabezpečuje prevádzku interdisciplinárnych výskumno-vývojových centier a národných infraštruktúr pre výskum, vývoj, inovácie a vzdelávanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies