Organizácia JA Slovensko získala európsku cenu za moderné vzdelávacie programy

NETKY.SK • 4 December 2017, 16:59 • 2 min
Organizácia JA Slovensko získala európsku cenu za moderné vzdelávacie programy

BRATISLAVA - Nezisková vzdelávacia organizácia JA Slovensko získala v týchto dňoch európsku cenu Modelovej organizácie za kvalitné a moderné vzdelávacie programy.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala PR manažérka JA Slovensko Katarína Palečková. "Ocenenie organizácia získala aj za zvyšovanie kvality a počtu absolventov v programoch či za rozvoj moderných vzdelávacích metód vo vyučovaní," konkretizovala Palečková. Predsedníčka Správnej rady JA Slovensko Danica Balážová si myslí, že potreba vzdelávania inou formou je stále vysoko aktuálna.

 

"Cenu vnímam aj ako potvrdenie dobrej spolupráce s biznis sektorom, ktorému záleží na vzdelávaní mladých ľudí v oblasti podnikania a finančnej gramotnosti. Verím, že nám pomôže organizáciu posúvať kvalitne aj kvantitatívne," doplnila.

 

JA Slovensko je nezisková vzdelávacia organizácia, ktorá na našom území pôsobí 25 rokov. Formuje podnikateľské myslenie a finančnú gramotnosť mladých ľudí a ponúka riešenia pre ich zamestnanosť. V spolupráci so školami vytvára prostredie pre rozvoj osobných kompetencií študentov a učiteľov v rámci podnikateľského vzdelávania. "V školskom roku 2016/2017 sa do programov zapojilo 859 škôl, 992 učiteľov a viac ako 23.000 študentov," uzavrela Palečková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies