Orbánova najstaršia dcéra Ráhel sa v septembri bude vydávať

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 11:16 • 2 min
Orbánova najstaršia dcéra Ráhel sa v septembri bude vydávať

BUDAPEŠŤ - Najstaršia dcéra maďarského premiéra Viktora Orbána Ráhel (24) sa bude začiatkom septembra vydávať, informoval dnes bulvárny denník Blikk, podľa ktorého sa svadobná hostina sa bude konať na usadlosti rodiny 27-ročného ženícha Istvána Tiborcza.

slovakia

left justify in out

Prípravy na svadbu sú v plnom prúde u oboch rodín. Pozvaných je množstvo hostí, médiá však nebudú prítomné. Závoj ponesú tri sestry nevesty, píše Blikk.

"Človek sa neteší, keď mu vezmú z domu dcéru. Otcovia sú vtedy smutní, to je ich úlohou. Dôležité je však šťastie detí," povedal denníku predseda vlády, ktorý trvá na tom, aby na hostine hrala miestna cigánska kapela.

István a Ráhel sa spoznali na Orbánovej usadlosti vo Felcsúte pred šiestimi rokmi, o ruku ju požiadal vlani. Premiér podľa Blikku prijíma mladého muža do rodiny s radosťou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona