Orbán zvolal kvôli novej vlne migrantov Kabinet pre národnú bezpečnosť

NETKY.SK • 25 August 2015, 18:47 • 2 min
Orbán zvolal kvôli novej vlne migrantov Kabinet pre národnú bezpečnosť

BUDAPEŠŤ - Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán zvolal na dnes večer v Budapešti mimoriadnu schôdzu Kabinetu pre národnú bezpečnosť, informoval agentúru MTI minister riadiaci úrad vlády János Lázár.

slovakia

left justify in out

Minister to uviedol v súvislosti s tým, že k maďarským hraniciam sa smerom od Srbska blíži mimoriadne veľká vlna migrantov, ktorá sa bude snažiť ilegálne prekročiť srbsko-maďarské hranice túto noc.

 

Úlohou kabinetu, ktorému predsedá premiér, je pripraviť rozhodnutia vlády tak, že zodpovednosť jednotlivých ministrov zostane zachovaná. Členmi tohto orgánu sú ministri vnútra, obrany, spravodlivosti, zahraničných vecí a minister riadiaci úrad vlády. Členmi pracovnej skupiny kabinetu sú šéfovia orgánov vojenských a poriadkových síl, ďalej tajných služieb, daňového a colného úradu, ale aj prisťahovaleckého a občianskeho úradu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies