Orbán voličom opozície: Aj keď ste nás nevolili, môžte sa na nás spoľahnúť

NETKY.SK • 13 Október 2014, 15:48 • 2 min
Orbán voličom opozície: Aj keď ste nás nevolili, môžte sa na nás spoľahnúť

BUDAPEŠŤ - Aj tí maďarskí občania, ktorí nevolili vládny blok Fidesz-KDNP, sa môžu na neho spoľahnúť. Voličom opozičnej ľavice to dnes - po víťazstve v nedeľňajších komunálnych voľbách - odkázal predseda vlády Viktor Orbán.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MTI premiér počas vystúpenia v parlamente vyhlásil, že voliči ocenili snahu jeho vlády dosiahnuť plnú zamestnanosť. Orbán prisľúbil politiku zameranú na podporu rodiny a zdôraznil, že jeho vláda bude dbať aj o tých, ktorí nevolili Fidesz-KDNP.
     

Zdôraznil, že vládny blok po aprílových parlamentných voľbách a májových voľbách do Európskeho parlamentu dosiahol aj v komunálnych voľbách výrazné víťazstvo. Podľa Orbánových slov ide o víťazstvo celého Maďarska.
     

Premiér podotkol, že v súčasnosti pracujú a platia dane už štyri milióny Maďarov. Skutočnosť, že 57.000 rómskych rodín začalo po prvý raz pracovať, znamená, že ľudia sa naučili, že "lepší život nemožno stavať na špekuláciách a úveroch".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies