Orbán: Každý zachránený migrant musí byť vrátený späť do Afriky

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 09:39 • 2 min
Orbán: Každý zachránený migrant musí byť vrátený späť do Afriky

BERLÍN - V rozhovore pre nemecký denník Bild maďarský premiér Viktor Orbán znovu kritizoval migračnú politiku Európskej únie.

slovakia

left justify in out

„Pokiaľ chceme chrániť životy, musíme zastaviť ľudí na južnom pobreží Stredozemného mora (v Afrike), aby sa nevydávali na svoju beznádejnú púť,“ povedal.

 

„Každý migrant, ktorého zachránili, musí byť vrátený do Afriky. To je jediný spôsob, ako zabrániť veľkému počtu úmrtí na mori.“

 

Podobne hovoril aj v sobotu v Rumunsku, kde povedal, že európska elita je viditeľne nervózna, píše server stredoevropan.cz.

 

„Ich cieľom je je transformácia Európy, jej posun do post kresťanskej éry a do éry, v ktorej národy zmiznú. Tento proces môže byť zastavený v európskych voľbách a je našim prioritným záujmom túto transformáciu zastaviť."

 

“Čelíme veľkému momentu. Hovoríme zbohom nielen liberálnej demokracii, ale aj elite 1968,“ odkazuje na neomarxistickú intelektuálnu elitu, ktorá ovládla establišment v mnohých európskych krajinách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies