Orange predlžuje rokovania s firmou Bouygues

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 11:05 • 2 min
Orange predlžuje rokovania s firmou Bouygues

PARÍŽ - Spoločnosti Orange a Bouygues sa rozhodli predĺžiť rokovania o možnom odpredaji spoločnosti Bouygues Telecom do soboty.

slovakia

left justify in out

Firmy to zdôvodnili nedostatočným pokrokom pred pôvodným štvrtkovým termínom ukončenia rozhovorov. Predstavenstvo spoločnosti Orange sa stretlo v stredu, aby hovorili o možnom prevzatí Bouygues Telecom. Nakoniec svoje stretnutie uzavrelo konštatovaním, že „rokovania sa nepohli dostatočne dopredu“. Predstavenstvo sa podľa spoločnosti Orange znovu stretne 3. apríla.

 

Spoločnosť Bouygues vo svojom samostatnom stanovisku informovala, že jej predstavenstvo „sa stretne pred koncom víkendu, aby urobilo definitívne rozhodnutie, či v pláne prevzatia pokračovať, alebo nie.“

 

Spoločnosti Orange a Bouygues Telecom oficiálne pokračujú v rokovaniach od januára. Potenciálna transakcia v hodnote 10 mld. eur by znamenala zníženie počtu telekomunikačných operátorov na francúzskom trhu zo štyroch na troch. Firma Bouygues by sa stala po francúzskom štáte druhým najväčším akcionárom firmy Orange.

 

Na slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Orange Slovensko, ktorá je integrovaným telekomunikačným operátorom poskytujúcim komplexné telekomunikačné služby v mobilnej a pevnej sieti. Majiteľom 100 % akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina Orange.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies