Oquendo ďalším na rade pre Browneho

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 14:23 • 2 min
Oquendo ďalším na rade pre Browneho

GROZNYJ - Austrálsky profesionálny boxer Lucas Browne po sobotnom prekvapujúcom knokautovaní Uzbeka Ruslana Čagajeva v ruskom meste Groznyj a zisku regulárneho titulu organizácie WBA v superťažkej hmotnostnej kategórii už pozná svojho najbližšieho súpera.

slovakia

left justify in out

Je ním prednostný vyzývateľ spomenutej verzie Fres Oquendo z Portorika. Termín ani dejisko zatiaľ nie sú známe. Informoval o tom web World Boxing News.
Plánovaný súboj bude semifinále sedemčlenného "turnaja" WBA, na ktorého konci zostane jediný šampión. Opasok s prívlastkom Super vlastní Brit Tyson Fury, dočasným majstrom je Kubánec Luis Ortiz. Ten si v sobotu tiež pripísal víťazstvo, proti outsiderovi Tonymu Thompsonovi z USA však neobhajoval. V druhej časti "pavúka" je na programe odveta medzi Furym a Ukrajincom Vladimirom Kličkom. Úspešný z tohto duelu sa v budúcnosti stretne práve s dočasným šampiónom, čím sa eliminuje táto kolónka. Na preživšieho vo finálnej konfrontácii čaká triumfujúci z dvojice Browne - Osquendo. Ajhľa, jeden kráľ.
Na Browneho poľuje aj excentrický americký veterán Shannon "The Cannon" Briggs, pre ktorého to je potenciálna najľahšia cesta k titulu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies