Optimista Kundrátek prevzal v Slovane žltý dres od Smoleňáka

NETKY.SK • 26 Október 2016, 10:14 • 2 min
Optimista Kundrátek prevzal v Slovane žltý dres od Smoleňáka

BRATISLAVA - Hokejový obranca Slovana Bratislava Tomáš Kundrátek sa dostal do hernej pohody, strieľal aj góly, ale prišiel nečakaný stop - na šesť týždňov ho zastavilo zranenie.

slovakia

left justify in out

Po zrážke v útočnej tretine s protihráčom v minulotýždňovom domácom stretnutí s Ladou Togliatti (3:2) si pri páde na ľad zlomil pravú ruku a do polovice decembra bude maródovať. "Je to veľká škoda, ale čo sa dá robiť. Dostal som špeciálnu sadru, obieham lekárov a riešim veci s poisťovňou,“ povedal v rozhovore pre hokej.cz Kundrátek, ktorý musel oželieť aj pozvánku do českej reprezentácie na turnaj Karjala Cup v Helsinkách.


V tejto chvíli nie je potrebná operácia, ale sadra mu zdobí zápästie. "Mám klasickú boxerskú zlomeninu. Po tom páde som to skúsil ešte počas ďalšieho striedania. Boli sme v obtiažnej situácii, jeden obranca sa zranil, ďalší bol na trestnej lavici. Nedalo sa s tým pokračovať, ruka ma strašne bolela,“ opísal Kundrátek.


Akýkoľvek výpadok hokejistu poriadne nahnevá, najmä ak sa dostane do formy. "Začiatok sezóny sa mi veľmi nevydaril, body nepribúdali. Po Svetovom pohári to už bolo lepšie, v posledných šiestich stretnutiach som urobil päť bodov. Cítil som sa výborne,“ pokračoval český reprezentačný obranca.


Ruku teraz nesmie zaťažovať, po niekoľkých dňoch sa teda vydal domov do Přerova. Momentálne čaká, kým bude úplne fit. "Môžem korčuľovať a šliapať na bicykli. Už som od Radka Smoleňáka prevzal žltý dres pre najlepšieho cyklistu Slovana,“ usmial sa Kundrátek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona