Oprava železničného priecestia bude mať za následok výluku trate

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 06:54 • 2 min
 Oprava železničného priecestia bude mať za následok výluku trate

Oprava železničného priecestia bude mať za následok výluku trate - Doprava Z dôvodu opravy železničného priecestia v Dunajskej Strede bude v dňoch 23. až 26.

slovakia

left justify in out

img

Z dôvodu opravy železničného priecestia v Dunajskej Strede bude v dňoch 23. až 26. júla výluka železničnej trate v úseku Dunajská Streda - Orechová Potôň. Počas výluky budú na tomto úseku nahradené všetky vlaky spoločnosti RegioJet autobusovou dopravou. Informoval TASR hovorca spoločnosti Aleš Ondrůj.
      "V uvedených dňoch sa výluka bude konať od 08.30 h do 14.30 h, v utorok (24.7.) už od 8.10 h do 15.50 h," spresnil hovorca s tým, že zastávky náhradného autobusu budú v Dunajskej Strede, Veľkom Blahove a Orechovej Potôni pred budovou železničnej stanice, resp. pri železničnej zastávke.
      Podľa Ondrůja z dôvodu konania sa železničných prác spojených s mimoriadnymi prestupmi a jazdou náhradnej autobusovej dopravy môžu v spomínaných dňoch vlaky meškať cca 10 až 30 minút. "Súčasne upozorňujeme, že v autobusoch bude obmedzená preprava bicyklov, detských kočíkov a cestujúcich na invalidnom vozíku," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona