Opozičný Smer-SD začne rozposielať obálky s petičnými hárkami

NETKY.SK • 12 Február 2021, 13:33 • 2 min
Opozičný Smer-SD začne rozposielať obálky s petičnými hárkami

BRATISLAVA - Pellegrini verí, že sa podpíše dostatok hárkov.

slovakia

left justify in out

Strana Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) začne v priebehu budúceho týždňa rozposielať ľuďom už dlho avizované obálky s podpisovými hárkami pod referendum o skrátení volebného obdobia. V dnešnej relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo to povedal predseda strany Robert Fico. Pripomenul, že poštovné bude hradiť Smer-SD. V obálke si ľudia nájdu ešte jednu obálku, ktorá už bude oznámkovaná.

 


Fico zároveň doplnil, že o petíciu je veľký záujem, ľudia už kontaktovali štruktúry strany a doručujú podpísané hárky. Podľa Fica „medzi ľuďmi je nálada silne v prospech petičnej akcie”. Nebude preto problém vyzbierať potrebných 350-tisíc podpisov na vyhlásenie referenda.

 

 Robert  Fico, predseda mimovládnej strany SMER-SD v plnej sile s využitím všetkým prostriedkov a všetkých štruktúr podporuje myšlienku občianskeho referenda 2021. Uvádza, že veľkému počtu obyvateľov príde domov do poštovej schránky obálka s petičným hárkom. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies