Opozícia stiahla podpisy, mimoriadna schôdza parlamentu nebude

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 10:54 • 2 min
Opozícia stiahla podpisy, mimoriadna schôdza parlamentu nebude

BRATISLAVA - Mimoriadna schôdza Národnej rady SR, ktorá sa mala uskutočniť v pondelok s cieľom vysloviť premiérovi Robertovi Ficovi (Smer-SD) nedôveru, nebude. Opoziční poslanci, ktorí rokovanie iniciovali, na piatkovom zasadnutí grémia informovali, že podpisy sťahujú.

slovakia

left justify in out

"Urobíme všetky kroky, aby táto schôdza nebola. Lebo nemá žiadnu logiku odvolávať premiéra, ktorý demisiu podal a bola aj prezidentom Andrejom Kiskom prijatá," povedal ešte vo štvrtok podpredseda SaS Ľubomír Galko.

 

Návrh na vyslovenie nedôvery premiérovi, a teda aj celej vláde, prišiel po vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej a po zverejnení Kuciakovho nedokončeného článku. 

 

Na rokovaní grémia informovali i o priebehu rekonštrukcie parlamentného bufetu a jedálne, ktoré sú zatvorené už od jesene. Podľa Kostelníka by sa mali opätovne otvoriť v máji.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies