Opozícia opäť nepredložila proti Kaliňákovi dôkazy a odvoláva sa na dohady

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 15:48 • 2 min
Opozícia opäť nepredložila proti Kaliňákovi dôkazy a odvoláva sa na dohady

BRATISLAVA - Poslanci SaS a OĽaNO-NOVA pred niekoľkými dňami tvrdili, že spoločnosť B.A. Haus je v predĺžení a nemá žiadnu hodnotu.

slovakia

left justify in out

Teraz tvrdia, že má zase priveľkú hodnotu, pričom opäť žiadne dôkazy nepredložili a odvolávajú sa na dohady. Vyhlásil to dnes hovorca ministra vnútra Roberta Kaliňák (Smer-SD) Ivan Netík v reakcii na tlačovú konferenciu opozície, podľa ktorej Kaliňák zobral od podnikateľa Ladislava Bašternáka úplatok.

 

"Každý deň si vymýšľajú nové a nové fantastické príbehy, ktorým už nikto neverí. Minister vnútra všetky podozrenia vyvrátil, keď ukázal, že riadne a v súlade so zákonom kúpil 16-percentný podiel v tejto spoločnosti, za ktorý riadne zaplatil zo svojho účtu," dodal Netík.

 

Šéf OĽaNO-NOVA Igor Matovič dnes povedal, že Kaliňák aj premiér Robert Fico (Smer-SD) zobrali od Bašternáka úplatok, ktorým je rozdiel skutočnej hodnoty a sumy, ktoré podnikateľovi zaplatili alebo dodnes platia. Opozícia zároveň zbiera podpisy na mimoriadnu schôdzu NR SR, kde sa opäť pokúsia Kaliňáka odvolať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies