Opozícia je podľa Fica v takom stave, že je hrôza sa na ňu pozerať

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 13:31 • 2 min
Opozícia je podľa Fica v takom stave, že je hrôza sa na ňu pozerať

BRATISLAVA - Parlamentné voľby v roku 2016 budú aj o tom, či zvíťazí solidarita alebo bezbrehý individualizmus. Povedal to dnes predseda vlády a strany Smer-SD Robert Fico na straníckom Sneme v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Zopakoval, že jeho strana je najstabilnejšia na Slovensku a stabilitu chce ponúknuť aj vo voľbách. Zdôraznil, že z jeho strany poslanci neodchádzajú, ani v rámci Smeru-SD nevznikajú žiadne platformy. Narážal pritom na dianie v opozícii, ktorá sa drobí a podľa Fica je stále rozhádaná. "Je hrôza sa na nich pozerať," skonštatoval na tlačovej konferencii po Sneme.

 

Odmietol aj vulgarizmus opozície, zopakoval, že pravicový zlepenec nemá žiadny program. Opozícii vyčíta aj to, že do parlamentu priniesla kultúru vulgarizmov.

 

Smer-SD chystá ešte podľa Fica nejaké výmeny funkcionárov v strane, ale hovoriť o nich nemieni. "Nebudeme otravovať verejnosť našim vnútorným životom," vyhlásil Fico.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona