Opora Slovana a miláčik fanúšikov odchádza zo Slovana, upísal sa Červenej hviezde Kchun-lun

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 12:52 • 2 min
Opora Slovana a miláčik fanúšikov odchádza zo Slovana, upísal sa Červenej hviezde Kchun-lun

Peking - Kanadský hokejista Kyle Chipchura opúšťa Slovan Bratislava a vo svojej kariére bude pokračovať v klube Červená hviezda Kchun-lun. Tridsaťjedenročný útočník podpísal vo štvrtok s vedením čínskeho účastníka KHL ročnú zmluvu. Informoval o tom portál championat.com.

slovakia

left justify in out

Chipchura odohral v minulej sezóne za Slovan 59 stretnutí, v ktorých si pripísal 13 gólov a 16 asistencií. Predtým pôsobil deväť rokov v zámorskej NHL, kde obliekal dresy Montrealu Canadiens, Anaheimu Ducks a Phoenixu, respektíve Arizony Coyotes.

 

Okrem Chipchuru posilnil čínsky klub svoju ofenzívu aj o skúseného bieloruského krídelníka Andreja Kosticyna. Kchun-lun sa chystá predstaviť i novú tvár do obrany, z nemeckého Norimbergu by sa mal k vlaňajšiemu nováčikovi KHL presunúť kanadský zadák Jesse Blacker.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies