Opoku na hosťovanie do Žiliny, ďalší Ghančan Kwame nepríde

NETKY.SK • 29 Február 2016, 13:42 • 2 min
Opoku na hosťovanie do Žiliny, ďalší Ghančan Kwame nepríde

ŽILINA - V slovenskom futbalovom tíme MŠK Žilina bude pôsobiť Frederick Opoku Yamoah. Dvadsaťdvaročný ghanský krídelník uspel na skúške a s vedením spod Dubňa sa dohodol na hosťovaní do 30. júna 2016. Informuje o tom oficiálna internetová stránka žilinského klubu.

slovakia

left justify in out

Naopak, ďalšia avizovaná nová africká akvizícia Kwame Amponsah Karikari v MŠK nezakotví. Dvadsaťštyriročný Ghančan (nar. 21. januára 1992) sa síce minulý týždeň pripravoval v žilinskom mužstve, ale príchod spomenutého zakončovateľa stroskotal napokon na administratívnych náležitostiach. "Náš klub si v dostatočnom časovom predstihu splnil všetky povinnosti a čakalo sa na potvrdenie od jeho tímov. Nakoľko však bol Kwame Karikari kmeňovým hráčom švédskeho Halmstads BK, z ktorého momentálne hosťoval v tureckom mužstve Balikesirspor, nastali komplikácie zo strany tureckého druholigistu. Ten nepotvrdil v transferovom systéme Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) svoj súhlas s hosťovaním hráča v MŠK pred koncom ´slovenského´ prestupového obdobia. K vybaveniu všetkých povinností do polnoci, keď sa zavreli prestupové brány, napokon nedošlo," uvádza web žilinského klubu na margo nezrealizovaného príchodu ghanského útočníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona