Opitý zlodej nafúkal ešte 12 hodín po krádeži 3,5 promile

NETKY.SK • 13 Október 2014, 10:27 • 2 min
Opitý zlodej nafúkal ešte 12 hodín po krádeži 3,5 promile

TRENČÍN – Trenčianski policajti obvinili v piatok (10. 10.) 53-ročného Trenčana z prečinu krádeže. Vlámal sa do predajne potravín na Žilinskej ulici v Trenčíne a ukradol cigarety a alkohol.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, krádežou 128 škatuliek cigariet, troch fliaš vína a rozbitím sklenenej výplne dverí spôsobil majiteľovi škodu vo výške 428 eur. 

 

„Po krádeži odišiel o pár ulíc ďalej, kde zaspal. Tam ho našla hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Trenčína. Ešte 12 hodín po krádeži nafúkal 3,5 promile,“ konštatovala Antalová.

 

Ako dodala, policajti spracovali návrh na väzobné stíhanie obvineného. V sobotu (12. 10.) sudca Okresného súdu v Trenčíne rozhodol o jeho väzobnom stíhaní. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona