Opitý zaspal v bare: Zlodeji to využili a okradli ho!

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 12:00 • 2 min
Opitý zaspal v bare: Zlodeji to využili a okradli ho!

BRATISLAVA/MICHALOVCE - V bare popíjal, zaspal a okradli ho, zlodejov policajti po niekoľkých mesiacoch vypátrali. Obvineniam z krádeže už čelí 18-ročný Dávid, o rok mladšia Slavomíra a 15-ročný Ján.

slovakia

left justify in out

Trojlístok vyčíňal ešte v polovici marca v jednom z barov v Strážskom v okrese Michalovce, ich obeťou sa stal miestny osemnásťročný mladík. Ten posilnený alkoholom zaspal v boxe. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, páchatelia túto chvíľu využili a z peňaženky mu zobrali najskôr 10 eur a potom mu ukradli aj ďalších 120 eur. Prázdnu peňaženku mu vrátili. Najstaršiemu z obvinených v prípade dokázania viny hrozí až dvojročný trest, v prípade jeho mladistvých komplicov sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Podobný prípad objasnili aj michalovskí policajti. Tridsaťtriročný Tibor v polovici mája okradol na Močarianskej ulici v Michalovciach o dva roky staršiu Trebišovčanku. Z ramena jej zvesil kabelku, zobral 120 eur a mobil a tašku odhodil. Michalovčana obvinili z krádeže, hrozí mu až dvojročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies