Opitý vodič zrazil manželku pred domom, utrpela ťažké zranenia

NETKY.SK • 4 August 2014, 12:27 • 2 min
Opitý vodič zrazil manželku pred domom, utrpela ťažké zranenia

BOHÚŇOVO – Ťažké zranenia utrpela 36-ročná žena v obci Bohúňovo, do ktorej v nedeľu (3.8.) večer narazil s autom jej opitý manžel. Tridsaťšesťročný obyvateľ podľa polície viedol vozidlo zn. Fiat Marea po miestnej komunikácii, k nehode došlo pri bráne do dvora rodinného domu. Za presne nezistených okolností pravou prednou časťou vozidla narazil do stojacej ženy.

slovakia

left justify in out

"Vodič sa podrobil dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v dychu s pozitívnym výsledkom, pričom nafúkal 1,40 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,94 promile," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

 

Žena pri nehode utrpela ťažké zranenia, ktoré si vyžadujú dobu liečenia viac ako šesť týždňov. Do košickej nemocnice ju previezla letecká záchranná služba.

 

Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky s trestnou sadzbou jeden až päť rokov. Vyšetrovateľ so súhlasom prokurátora vodiča zadržal a umiestnil do cely policajného zaistenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies