Opitý vodič za volantom poškodil viacero áut, spôsobil škodu za tisíce eur

NETKY.SK • 20 Február 2017, 14:54 • 2 min
Opitý vodič za volantom poškodil viacero áut, spôsobil škodu za tisíce eur

ROŽŇAVA - Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v sobotu (18.2.) ráno v Rožňave. Podľa doterajších zistení ju mal spôsobiť 42-ročný vodič z Revúcej. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Muž mal vozidlom Škoda Fabia, ktoré viedol po Zakarpatskej ulici, naraziť do odstaveného auta Opel Corsa, ktoré sa posunulo dopredu a narazilo do zadnej časti odstaveného Volkswagenu Passat. To sa po náraze posunulo dopredu a narazilo do odstaveného BMW.

 

"Dychovou skúškou sa u vodiča zistilo, že v čase vedenia motorového vozidla mal v jednom litri vydychovaného vzduchu najmenej 1,05 mg alkoholu, čo predstavuje 2,19 promile. K zraneniu osôb nedošlo, pričom celková škoda na poškodených vozidlách bola odhadnutá na približne 3700 eur," uviedol Szabó.

 

Policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies