Opitý vodič vrazil do obecnej garáže, skončil v nemocnici

NETKY.SK • 31 December 2017, 15:23 • 2 min
Opitý vodič vrazil do obecnej garáže, skončil v nemocnici

BRATISLAVA – Vážne zranenia si v sobotu večer spôsobil 61-ročný vodič, ktorý v opitosti havaroval v obci Jasová (okr. Nové Zámky).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, Milan Ch. sa plne nevenoval vedeniu vozidla zn. Audi A6, zišiel mimo vozovku, kde poškodil hlavné plynové potrubie, kovový plot a narazil do obecnej garáže. V dychu mu namerali 1,19 promile alkoholu. Vodiča hospitalizovali na traumatologickom oddelení s úrazom zlomeniny druhého driekového stavca a ďalšími zraneniami.

Na motorovom vozidle vznikla škoda vo výške 1500 eur, na plynovom potrubí vo výške 1000 eur a na majetku obce Jasová 700 eur. Milana Ch. už obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu všeobecného ohrozenia. Prípad sa rieši v skrátenom konaní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona