Opitý vodič poškodil tri autá a dopravné značky

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 12:32 • 2 min
Opitý vodič poškodil tri autá a dopravné značky

GBELY - Polícia sa zaoberá prípadom opitého vodiča z Gbiel, ktorý počas uplynulého víkendu poškodil tri autá a dopravné značky.

slovakia

left justify in out

V sobotu 5. júla nadránom si 34-ročný Gbelčan zobral cudzie kľúče z baru a sadol si za volant Škody Favorit. Po desiatich minútach jazdy po meste Gbely spôsobil dopravnú nehodu, keď na Štefánikovej ulici vyšiel mimo cesty, narazil najskôr do odstaveného zeleného Peugeota 206. Vzápätí sa dostal s autom mimo cesty, na druhú stranu, kde došlo k zrážke so striebornou Mazdou 323. Po týchto nárazoch sa opäť vrátil späť na cestu a s autom si to nasmeroval do dopravných značiek. Policajná hliadka, ktorá ho zazrela, ihneď muža podrobila dychovej skúške na alkohol a namerala mu 2,23 promile.
      

Majiteľom troch áut a poškodením dopravných značiek spôsobil Gbelčan škodu približne 1600 eur. Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre prečin neoprávneného používania motorového vozidla v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na dva roky. 
      

TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies